Dzi瘯i Panie Dokumentatorze za film - wida�, 瞠 ten spos鏏 sp璠zania wolnego czasu przez m這dzie� jest doskona造m pomys貫m.
Andy
_____________________ DX6i, DX7, DX7S, DX9 - 2.4GHz
- T-REX 500 ESP - AirWolf
- T-REX 500 GF - Hughes 500E
- Beechcraft-Bonanza 15E ARF
- Katana MD - Precision Aerobatics
- F4U-1D Corsair 50 ARF
- EXTRA 300 MM
- Pitts Python - Haikong Model
- w ci庵貫j budowie SZD 39 Cobra 17
Bardzo fajna impreza - organizacja na wysokim poziomie. A� si� chce w takich imprezach bra� udzia�. Mam te� osobist� satysfakcj�, bo po przeprowadzonej przeze mnie lekcji pokazowej jak si� robi latawca w szkole nr 22 kilka os鏏 z klas, kt鏎e by造 na lekcji zbudowa造 latawce i przysz造 na imprez� z rodzicami, a mama uroczej dw鎩ki dzieciak闚 osobi軼ie dzi瘯owa豉 mi za rodzinn� super zabaw� w ich budowanie. Latawce zrobione wg. instrukcji, kt鏎� w 50 egzemplarzach dosta貫m od Aeroklubu (podzi瘯owania dla Artura Wielichowskiego za specjalny wydruk) i rozda貫m dzieciakom lata造 bardzo przyzwoicie. By這 to bardzo mi貫 i motywuj帷e do takiej "pracy u podstaw" - mamy ju� pomys造 co zrobi� aby w przysz造m roku takich rodzin by這 wi璚ej. Poza tym rozpiera mnie r闚nie� duma z mojego chrze郾iaka Filipa, kt鏎y obroni� I miejsce w latawcach p豉skich i nie schodzi� z podium we wszystkich pozosta造ch kategoriach - udany debiut w skrzynkach (3 miejsce), 2 nagroda medi闚 i 2 publiczno軼i. Modeli do sklejania ma zapas chyba na ca造 rok - oby mu nie zabrak這 czasu na latawce Ju� trzymam kciuki za wyst瘼 w Mistrzostwach Polski.
S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4
S豉wek przez skromno嗆 zapomnia� chyba doda�, 瞠 razem z Robertem urz康zili odjazdowy pokaz walki powietrznej ESA.
Wygl康a這 to niesamowicie, a patrz帷 na licznych widz闚 mog� doda�, 瞠 podoba這 si� wszystkim.
Takie urozmaicenie podczas totalnie bezwietrznej pogody by這 prawdziw� atrakcj�.
Pozdrawiam
Edytowane przez koperfield dnia 04.10.2011 21:42
Bartek
No przecie� nie tylko my latali鄉y
Zacz窸o si� od pokaz闚 Wojtka, Arka i Jurka. Potem r闚nie� majestatycznie i bezpiecznie lata� Pawe�. Faktycznie, chyba pokazy si� spodoba造. Ludzie nie bardzo mieli w tym czasie co robi� - trwa豉 rejestracja i ocena statyczna, wi璚 uda這 nam si� jako� urozmaici� ten czas. Wida�, 瞠 na takich imprezach mamy swoje miejsce i 5 minut. Szkoda, 瞠 by這 tak szaro - ci篹ko si� lata這 esiakami. Poza tym to by� pierwszy lot Me-109 po klejeniu po Be販hatowie i strasznie mi go w lewo ci庵n窸o.
S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4