To co na zdj璚iach widac to efekt pracy jednego wieczorku. Zakupi貫m paczuszk� 6 mm depronu w Komforcie i 瞠by przez zim� nie zgni豉 to potraktowa貫m ja nozykiem i linijeczk�. Model nazwa貫m anglosasko Minimal Dart! Minimal bo to minimum pracy, minimum koszt闚, a dart bo... dart, taki 瞠 niby grot, w nawi您aniu do szybkich odrzutowc闚.Szukaj帷 odpowiedniego do za這瞠� kleju (szybka budowa) u篡貫m goracego silikonu z pistoletu - rewelacja! Model 410 g, silnik 3F, regiel 18A i pakiet 1700 3SP. Co do oblot闚 - lata nerwowo i w miar� szybko, co prawda nie opanowa貫m go na tyle, 瞠by si� nie spoci� z nadmiaru emocji, ale lata - s� 鈍iadkowie. No c騜 i moja aparaturka te� da豉 znac o swoich kaprysach - efekt model mocno obity, ale wystarczy rozgrza� pistolet i poklei�! Jakby kto� chcia� takie model wystruga�, to radz� na dolnej lub na g鏎nej powierzcnhni nakleic jakies widoczne oznaczenia, bo model zakr璚a tak, 瞠 od razu wywala s� na plecy i nie wida� czasem w jakiej jest pozycji Za to fajnie wpada w p豉ski korkoci庵! Mi貫go ogl康ania. I tu pro軸a do Wojtka o fotki.
Witam informuje ze w mojej piwnicy te� powstaj� dwa takie modele r騜nica polega na tym 瞠 u篡貫m kleju polimerowego dragona oblot przewiduje w 鈔ode oczywi軼ie je郵i pogoda pozwoli Edge 2.20 - w budowie
Xeno multiplex
Flamingo
Hydroboat