No w豉郾ie, specjalnie kupi貫m model i g.... z tego wysz這.
Nagra貫m sporo materia逝 i troch� ci耩 i ciekawych sytuacji wlaz這 mi w kadr. W sumie to ci耩 by這 tyle, 瞠 trudno by這 czego� nie zarejestrowa� - policzy貫m - 104 ci璚ia w WWII i 74 ci璚ia + 33 s逝pki w WWI Zawody zrobi造 si� bardzo widowiskowe. Szkoda, 瞠 tak ma這 publiki przychodzi bo jest na co popatrze�.
Wr璚zenie nagr鏚 w WWII si� nie nagra這 (tylko kr鏒ka migawka) - chyba Pawe� my郵a�, 瞠 nagrywanie jest w陰czone jak dawa貫m mu aparat i nie w陰czy�.
Dzi� w CF zam闚i貫m Fokkera D VII S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4
Ano, sprawnie posz這 w tym roku.
Sebastian, masz wakacje to trenuj i brykamy na zawody do Warszawy
Edytowane przez SlavikS dnia 01.07.2015 23:14
S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
Juz poza tematem - S豉wek jaki silnik zamierzasz do tego Fokkera wsadzi� bo i ja si� przymierzam, 瞠by swojego w ko鎍u napocz望?
"Gdybym mia� wybra�, wola豚ym ptaki ni� samoloty "
C. Lindberg
W這輳 to co mam teraz w 800. Albo ten: https://www.hobby...duct=18116
albo czerwone Turnigy 2209 co je kiedy� do esiak闚 kupowali鄉y. My郵�, 瞠 powinny da� rad�.
A Ty sobie b璠ziesz wycina� czy masz gotowca? Jakby� ci掖 by豚ym zainteresowany komplecikiem element闚.
Edytowane przez SlavikS dnia 02.07.2015 08:20
S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
Mam gotowca z jkaich� zawod闚, mia貫m go sprzedawa�, ale widz�, 瞠 esiaki ci庵le s� u nas w mocy wi璚 go zrobi� . Jakby� co� zamawia� z HC na szybko to daj zna�, bo z silnik� pasowny mam tylko dzwonek tower pro...
Edytowane przez AQUARIUS dnia 02.07.2015 12:17
C. Lindberg
To ja te� si� troch� wtr帷� Mam pytanie: Czy warto mi kupi� dwu silnikow� ESA czy lepiej kupi� jedno silnikowy model? Ja dopiero zaczynam z tym i nie wiem czy sobie poradz� z np. B-25. ;p I czy dobre s� modele "Na Polskim Niebie" Bo jest tam spitfire, kt鏎y bardzo mi si� podoba
Edytowane przez Sebastian dnia 02.07.2015 12:48
Sebastian, powoli ch這pie Ogarnij najpierw to co masz bo to tylko z boku prosto wygl康a. Na dwa silniki przyjdzie czas. A co do modeli Marka Rokowskiego - to dobre i sprawdzone zestawy. Spitfire jest bardzo 豉dny, ale pami皻aj do czego te modele si� buduje. Pr璠zej czy p騧niej Ty albo kto� Ci przydzwoni albo pogonisz kreta, a akurat ten model nie jest z tych najta雟zych.
S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
Chodzi o to, 瞠 mam dwa silniki i regulator. I nie mam do czego tego zamontowa�. W豉郾ie my郵a貫m, 瞠by za jaki� czas zam闚i� spita(narazie musz� FW pom璚zy�) a jeden silnik zostawi� sobie na zapas.
Zr鏏 dwa modele jednosilnikowe - szybko zrozumiesz dlaczego...
Edytowane przez AQUARIUS dnia 02.07.2015 13:54
C. Lindberg
Ale� ta dzisiejsza m這dzie� niecierpliwa Moja rada jest taka - kup sobie dowolny zestaw z CF (ta雟ze ni� modele z NPN) + kleje CA (rzadki, 鈔edni, g瘰ty) + aktywator do CA + UHU Por i spr鏏uj samodzielnie go z這篡� zanim wydasz kas� na Spita. Musisz nabra� troch� wprawy i wypracowa� sobie technik� pracy z piank� EPP, klejami, pr皻ami w璕lowymi .... . Lepiej uczy� si� na czym� ta雟zym bo pierwsze konstrukcje zapewne idealne nie b璠� - wiem z do鈍iadczenia S豉wek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
Zr鏏 dwa modele jednosilnikowe - szybko zrozumiesz dlaczego...
Ju� si� chyba domy郵am
kup sobie dowolny zestaw z CF (ta雟ze ni� modele z NPN) + kleje CA (rzadki, 鈔edni, g瘰ty) + aktywator do CA + UHU Por i spr鏏uj samodzielnie go z這篡� zanim wydasz kas� na Spita.
Musisz nabra� troch� wprawy i wypracowa� sobie technik� pracy z piank� EPP, klejami, pr皻ami w璕lowymi ....
S豉wek dobrze radzi. Musisz pozna� budow� od podstaw ,豉twiej go naprawisz w polu. S� cz瘰to przypadki, 瞠 po rozbiciu modelu nast瘼uje szybkie klejenie i model leci jeszcze w tej samej walce.
Dwusilnikowe to sobie zostaw na p騜niej.
Makiety -PT 19, Piper J3 CUB
Budowa- PZL P11c