Normalnie musz� si� pochwali�posk豉da貫m esiaka kt鏎ego kiedy� dosta貫m w prezencie, jeszcze bez malowania
i w zwi您ku z tym mam pytanie bo SC wyszed� na gotowo 45 mm od kraw璠zi natarcia i cz b璠zie to dobrze czy co� zmieni� ??
Edytowane przez krzysiek11 dnia 05.06.2017 16:18
mam pytanie bo SC wyszed� na gotowo 45 mm od kraw璠zi natarcia
Nie wiem czy to akurat, zobaczysz w locie. Ja esiaki wywa瘸m na 1/3 p豉ta. Podpieram za skrzyd豉 w tym miejscu i dopiero wtedy mocuj� pakiet.
On jest z cyber-fly. czy z "na polskimniebie" Ten drugi lata tam gdzie on chce i trzeba si� nie磧e natrudzi� aby utrzyma� go w ryzach, ale za to jest strasznie zwrotny. og鏊nie P-40 nie ciesz� si� powodzeniem, z drugiej strony ma du篡/gruby nos i mo瞠 sporo wytrzyma� przy kretach.
Witam kolejnego zawodnika. Makiety -PT 19, Piper J3 CUB
Budowa- PZL P11c
Dzi瘯i z podpowiedz a sk康 jest nie mam poj璚ia pude趾o wygl康a tak : zerkn掖em to i w nim sc wychodzi podobnie 1/3 troch� ty� by m鏬� by� ci篹szy ale jak prze篡je moje pierwsze loty oczywi軼ie esiek to po malowaniu morze si� troch� przesunie
pozdrawiam
Edytowane przez krzysiek11 dnia 22.07.2016 16:51
W豉郾ie przed chwil� oblata貫m esiaka nadal w ca這軼i, ale to zasuwa wylata貫m 2 pakiety troch� si� zagrza� motorek i pakiety za這篡my mniejsze 鄉igie趾o i powinno by� ok, normalnie zaczyna mi si� to nie幢e podoba�
Edytowane przez krzysiek11 dnia 23.07.2016 13:54
Gratuluj� obrotu. Teraz kolorek i umawiamy si� na walk�. Zobaczysz ze to inne latanie.
W豉郾ie to chowanie pakiet闚 to kad逝ba nie bardzo wychodzi im na zdrowie, no ale 豉dniej wygl康a, co� za co�.
Edytowane przez robloz dnia 23.07.2016 15:59
Makiety -PT 19, Piper J3 CUB
Budowa- PZL P11c
Sorki kolego ale nie mog貫m wytrzyma� i znowu polata貫m wszystko ok ale l康owa� samolot a wed逝g moich zasad kamiennych mia� pierwsze雟two, wi璚 szybko l康uj帷 urwa貫m wa� bo by� na sztywno ale to nie problem wymieni貫m motor i je郵i masz ochot� polata� to my郵� 穋e b璠� jutro o ok 18-19 wi璚 je郵i ci pasuje to zaj...........mam oczywi軼ie na my郵i latanie takie kole瞠雟kie, dlatego tak m闚i� bo to moje pierwsze lot es� wi璚 nie mam wprawy z profesio. i narmalnie my郵� ze dasz mi fory ale esiak nie niepomalowany , moja kobieta jest plastyczk� ale kiedy dorobi mi farbki to troch� potrwa. Problem z czasem bo niestety szykuje mi si� wesele mojej c鏎y 14-08 tak tak- 14 wi璚 mam troch� biegania a ty bardziej 穋e impreza na Podlasiu [pomijaj帷 ten w徠ek powiedzcie mi dlaczego na radoxi ze 鄉ig貫m 8/3.8 pobiera� pr康 motor 17 A a jak wymieni貫m na Emaksa z tym samym 鄉ig貫m pobiera tylko 10 A NO NORMALNIE SZOKmo瞠 maszynka polata� d逝瞠j sorki z m鎩 polski ale jestem po ma貫j jmpresce pozdrawiam wszystkich modelarzy i nie tylko
Edytowane przez krzysiek11 dnia 23.07.2016 23:52
W豉郾ie widz� i to konkretnie! Sam zam闚i貫m troch� cjano Panowie mo瞠 powinni軼ie na te zawody miko豉jkowej jecha�!
"Gdybym mia� wybra�, wola豚ym ptaki ni� samoloty "
C. Lindberg
Ja te� nie dam rady, ale przed imprez� u nas mogliby鄉y si� spotka� 瞠by polata� razem w kilku ,se to moje pocz徠ki i chcia豚ym spr鏏owa� co si� b璠zie dzia這 jak b璠� sprz皻y obok mojego, samemu to spoko
Edytowane przez krzysiek11 dnia 03.12.2016 19:44