Dawno nie dodawa³em tematu na forum , ale to nie oznacza ¿e nic siê nie dzieje. ostatnio pojecha³em sobie w nocy jakie¶ 260 km po ma³y modelik ¿ona oczywi¶cie my¶la³a ¿e sobie ¿artuje dopóki nie spakowa³em siê w auto 😅. No ale do celu. Model oczywi¶cie by³ tañszy ¿e wzglêdu na to ¿e laminatowy kad³ub wymaga ponownego lakierowania ( ogólnie poprzedni w³a¶ciciel zrobi³ to sprayem i wygl±da to ¶rednio, na plus jest to ¿e dorzuci³ mi do niego wszystkie serwa, manager zasilania, kill swoich i ca³± instalacjê paliwow±. Kupi³em te¿ od niego prawie nowy silnik 120ccm ale..w czê¶ciach poniewa¿ obudowa wa³u mia³a defekt przez który ³apa³ lewe powietrze. Nowe czê¶ci w raz z nowymi uszczelkami ju¿ zamówione .pewnie w tym sezonie nie poleci ale bêdê siê stara³. Malowanie kad³uba bêdzie zmienione na najnowsze malowanie grupy ¿elazny . Do modelu zamówione jest te¿ o¶wietlenie oraz muszê zrobiæ niw± kabine. Tak czy inaczej na lotnisku bêdê czê¶ciej poniewa¿ mam przygotowane kilka modeli na nowy sezon. Na pierwszym zdjêciu mój 105 cm dziedzic tego ca³ego modelarskiego dobytku 😅 tak wgl wa¿y 15 kg a extra do lotu 17 z racji laminatowego kad³uba
Edge 2.20 - w budowie
Xeno multiplex
Flamingo
Hydroboat
No, no S³awek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4