Mam tu pewna stronke z planami http://www.profil...efault.htm i na tej stronie jest du穎 plan闚 w formacie dxf i ten rodzaj plik闚 odtwarza Corel draw 9 ale nie moge ich wydrukowac nie wiem czemu:confused: wiec probuje dalej sciagno貫m program z tej stronki co s� te plany o nazwie DevCad po nacisnieciu drukuj zadowolony czekam a� drukarka mi wydrukuje:shy:wszystko 豉dnie pieknie ale plan wydrukowa� sie w rozmiarze 5cm na 5cm z takimi napisami :upset:ahh no i musze podac serial ale nigdzie niemoge nic znalesc i juz nie wiem w czym mam to drukowac i jak:confused:
Bez ta鄉y i tak nie poleci...
przepraszam noo ale nie znalaz貫m odp w dziale technika w samolotach RC i dlatego a w innych dzia豉ch raczej ten temat nie pasowa� wiec nawet nie szuka貫m wiec lepiej jak by przenios� ten temat z dzia逝 Wie軼i z kraju i zagranicy/Inne do technika w samolotach RC
Edytowane przez Grabos dnia 14.10.2008 00:34
Bez ta鄉y i tak nie poleci...
Dopiero teraz zauwa篡貫m gdzie ja umie軼i貫m moje pytanie?????????:lollol:
Ja drukuj� w TurboCad.
Edytowane przez robloz dnia 14.10.2008 14:29
Makiety -PT 19, Piper J3 CUB
Budowa- PZL P11c
DXF-y od biedy mozna otworzy� w ILUSTRATORZE (wydrukowac te�). Corel to porzyteczny i dobry program, ale nie wszystko robi z dxf-ami tak jak sie nalezy - np. zmienia czcionki, nie uwzgl璠nia grubo軼i linii, wype軟ie� itd. Ilustrator robi to troch� lepiej.