Witam, no i paczka zawita豉, a z ni� razem 郾ieg wi璚 model b璠� chyba sk豉da� d逝go i dok豉dnie
Bez piwa nie podchodz�.
Gotowa wymalowana kabinka, wi璚 nie b璠zie problem闚 瞠 przy malowaniu jak to zawsze bywa co� spiernicz�, og鏊nie kszta速 i kolory przypad造 mi do gustu.
A to tail boom, bardzo gruba郾y, bo ten model nie posiada podp鏎ek ogona, no i ta鄉y rzepowe na akuski i wykaz cz瘰ci. Zapomnieli o instrukcji , ale powiem szczerze 瞠 nie ubolewam bo na helifreak go嗆 nagra� ca造 film jak to posklada� do jednej kupki.
Regulator 60A Pentium Hobby wing, i jak zwykle w ojczystym zrozumia造m j瞛yku instrukcja, zrozumia造m dla chyba sko郾ookich, chod� nie wszystkich bo pokaza貫m s御iadowi sko郾ookiemu i patrzy� dzwinie raz na kartk� raz na mnie
A to ju� rama, oczywi軼ie otrzymujemy j� ju� zmontowan�, i to nawet poprawnie, zero luz闚, nie dokr璚onych srubek czy te� powklejanych na klej jak nieraz ma to miejsce w modelach firmy Esky, silnik klocek bo tak go nazwa貫m te� jest zamontowany wraz z z瑿atk� 9T (10T w zapasie na ostre moje 3D)
A tu podstawowe elementy ca貫j mechaniki g這wica, tarcza, skrzynia ogonowa, z帳atka z ko貫m autorotacji , bardzi ci篹ki wa� (w por闚naniu do leptona), snapy, i dziwne ale dali orczyki na serwa tylko ciekawe do jakiej firmy bed� pasowa� , ale czuj� 瞠 do futaby napewno
Tarcza, i padle, kt鏎e raczej zostan� zamienione w璕lowymi jak i tylne 這patki, kt鏎e s� mi瘯kie,
A wi璚 to chyba na tyle, posk豉dam to wszystko i dam zdj璚ie jak wygl康a w ca這軼i, pozostaje jeszcze kwestia wyboru 4 serw. Aha w komplecie nie ma 這pat g堯wnych.
Wykonanie wszystkich cz瘰ci jest na dobrym poziomie, wr璚z wydaje mi si� 瞠 model sprawia wra瞠nie pancernego, ale to wszystko oka瞠 si� pewnie niebawem.
My heli blog: http://rcheliplock.blogspot.com//
Z pomoc� ch這pak闚 z forum EpHeli, uda這 si� wybra� i ju� zam闚i� serwa. Dedykowane Futaba S9650, niestety kosztuj� 299,00z� sztuka wi璚 x 4 robi sum� tak� za jak� kupi貫m model . Wyb鏎 pad� na praktycznie o identycznych parametrach MKS,y , z tym 瞠 szt kosztuje 57$ po kursie 3,17z� = 180,69z� , wi璚 r騜nica jest, i przy okazji zakupi貫m carbonowe 這paty, czarno bia貫.
Edytowane przez private9 dnia 22.11.2008 17:49
My heli blog: http://rcheliplock.blogspot.com//